Lilien Creative Commons License 2003.09.24 0 0 591
Itt vagyok újra. Sassos.freeweb.hu- ezek szerint együtt voltunk Sartin. Csak nem a Papus apartmanban voltatok? Mert ott hallottam, hogy az egyik szobában elromlott a hűtő, és azonnal kicserélték. Mi egyébként a Soula apartmanban voltunk, ami nekem nagyon tetszett (legalábbis a mi szobánk nagyon jó volt), hangulatos kis terasza van, ahol mindig kanáriének szólt a tulajdonosok kis madarának hála. A tulajok is rendesek voltak, utolsó nap nem dobtak ki minket 9-kor, mint a többi apartmanból az embereket, még maradhattunk egy kicsit.
A fakultatív kirándulásokról annyit, hogy mi 3-on voltunk, a Torroneos-on, a Meteorákon és az Athosi hajókiránduláson, és mind jó volt. Az idegenvezetők jó fejek voltak, és a Meteorák kirándulás után még Thessalonikibe is bementünk, hogy lássuk a legszebb helyeket, igaz este. Az athosi hajókázáson delfineket is láttunk!!! Nekem mégis legnagyobb élmény a motorozás volt, bejártuk az egész félszigetet (máshová nem is lehet menni, mert a motorok biztosítása csak a félszigetre érvényes). Nekem nagyon tetszett a Kalamitsi öböl a kis szigetével, ott sokat búvárkodtunk. A narancspart maga is gyönyörű, bár az összképet némileg megzavarja, hogy mivel a görögök előszeretettel kempingeznek a parton tömegével, hihetetlenül szemetes. A tenger viszont csodaszép, érdemes megnézni, de még inkább tudnám ajánlani a közeli kis öblöket. A narancspartot egyébként már nem nehéz megtalálni motorral, mert Sassosék nemrég kiraktak egy táblát az út mellé, ami egyértelműen jelzi, hogy hol van.
Szóval csodaszép volt az ott töltött pár nap, és az idő sem volt rossz, 3 napig csodás meleg volt, amikor pedig beborult, kirándultunk. Szóval ha valaki élvezni akarja a nyaralást, Sartin biztos fogja is, mi még biztosan visszamegyünk oda :)