Szasztok, ds9 kiraly vagy
az az igazsag, hogy nekem szerencsem is van, mert itt vagyok nyujorkban es ezert nem kell kulon ideutaznom, hogy megnezzem a varva vart filmet. Egyebkent vegre sikreult vegigolvasnom az egesz oldalt, es hat nem semmi.
En speciel azon vagyok felhaborodva, hogy az ILM-et is elkapta a " szamitogepes ar". En speciel szorny-orientalt vagyok (rengeteget olvasok, kutatok ebben a temaban, sot sajat kreacioim is vannak, es a Star Wars alap szornyteren nem ugy mint a Star trek), es hat a trailereket es a kepeket nezve, meg vagyok gyozozdve, hogy pl. az uj kompjuter dzseneretid Jabba a kozelebe sem fog erni a regi, dagadt, nyaladzo, gusztustalan enjenek. Mint ahogy ezt a Special Editionban is lathattuk. Eg es fold a ketto, bar igaz, hogy az eredeti "bab" valtozat nem tudott mozogni, csak a kezei meg a feje.
Es ez csak egy pelda kiragadva. Lattam sok jo lenyt az Episode1-bol (gyujtom a szornykepeket szamitogepen egeszen a 20-as evektol, marmint a 20-as evek filmjeitol), es igaz, hogy jok, de a nemegyszer a mozgasaik es neha neha a feluletuk kifejezetten cikis. Meglatjuk, mindenesetre en rosszat sejtek szorny temaban.
John Williams most is kiralyat csinal, hallottam az MTV-n es az Ewokokat en is utalom, nem tudom, hogy ki irta ugyanezt elottem, de detto