gombavadász Creative Commons License 2003.09.22 0 0 80
Ja, úgy a felét nem mondtam el annak, amit akartam.
El akartam mesélni, hogy már este fölmentem a hegyre, hogy egy jót aludjak, aztán reggel jó korán, még a meleg előtt egy nagyot csavaroghassak a kutyával. Ez nem rendkívüli, csak most megfeledkeztem arról, hogy itt az ideje a szarvasbőgésnek.:)))Szóval két dolog maradt el. A jó alvás, meg a korán kelés...
Amúgy itt keleten a helyzet változatlan: kevés a gomba, apró is, de legalább nem kukacos.

Majola:
A kinder tojás jó, a filctoll kupak talán még jobb. A tiszta kupakokba beleraksz egy gomba darabot, aztán rá egy kis vattát. Ugyanis egy alkalmas eszközzel fúrhatsz 10 centis lukakat, és elrejtheted a pici gomba mintákat úgy, hogy ott látható talaj sérülések ne legyenek. Akár a fűben is! Egyből vagy ötöt, egymástól vagy öt méterekre.
Fél óra múlva indulhattok összeszedni.
Más: olyan sűrű az élet, hogy mindíg változik valami. Az októberi továbbképzésen mégis lehet, hogy kutya nélkül leszek. Ugyanis közbejött egy váratlan utazás. Előző nap jövök majd meg a Vörös tengerről, és szerintem már nem fogok Miskolcra haza utazni. Nem oldódott még meg, hogy kire hagyom itthon a kutyát, de ezt a potya utat nem hagyhatom ki.