BlackBird
2003.09.22
|
|
0 0
4045
|
Hali!
Holnapután viszem az autót 15k-s átvizsgálásra...kíváncsi vagyok, mi lesz. Az biztos, hogy ha nem engedik, hogy ott álljak a verda mellett, akkor inkább elhozom a kicsikocsit...
A karcosodásról:
Mint azt már régebben elmeséltem itt a fórumon, én/mi a normál használat hívei vagyunk, így nem féltünk/félünk keresztülnyomni az autót a gépi mosón. (királykék egyébként szintén). A tapasztalat: Igen látszanak a kefenyomok, azonban az első két mosás után már nem feltűnőek az újak. Szóval korántsem nevezném rondának vagy karcosnak a kasztnit... Azt vettem egyébként észre, hogy a műanyag elemeken látszik inkább a kefenyom, a fémen alig-alig lehet észrevenni. A témával kapcsolatban érdekesség, hogy kedves felmenőm még a nyár elején meghúzta a kocsi bal hátulját egy kukával. A karc kb. 10-15 centis, 1-2 mm széles, látszik az alapozófesték, de csak nagyon közelről. A szívás: elvittem a rönyó karosszériáshoz, aki azt mondta, hogy amikor már az alapozás is látszik, akkor általában már nem tudják kipolírozni, csak az egész elemet újrafényezni. Ez akkor 150ezres kiadást jelentett volna (ha jól emlékszem), azonban azt mondták, hogy mivel csak a festék felső része jött le,(a fehér alapozásig) ezért ez nem érinti az átrozsdásodás elleni garit, az tovább él. Érdekesh...de nem tiltakoztam. Azért remélem a macskakaromnyom még eltüntethető fájdalmasabb összeg nélkül is. |
|