Most a manyekról írok:
Félelmetes Tigrisrosszaság.
3 éve volt egy-két hónap, hogy nem volt macska a családban. De marhára hiányzott, és nem tudtam hirtelen, honnan szerezzek, viszont vettem egy szürke kiscicás egéralátétet. A kollégáim meg röhögtek, hogy ez a vágyálmom?
Pár napra rá tényleg bedobott valaki egy 1 hónapos kiskandúrt a kertbe, pont olyat, mint a képen. A snacink találta meg, ő szólt, hgoy valaki lapul a bokorban a sarokban. A hülye kis dög, akármit csináltunk vele, 2 napig egyfolytában nyávogott, de milyen hangon!!! A szivem megszakadt. Na de ez volt a csel, mert pár nap múlva már ő volt az úr, és pont úgy viselkedett, mint egy snaci (úristen!!), és azóta sem karmol pl. hanem harap és fog. Mondanom sem kell, rettentő okos és elegáns, tök büszke vagyok rá. Amikor sétálok a tutyival, ő is jön, ha nem megyünk forgalmas helyre. Jól nézünk ki: egyik oldalon a kutya, másikon egy macs.
:D Az első vesztes verekedése után (pár hónaposan) megsértőőőőőőőőődött, 2 napig nem állt szóba velünk, csak ült apám műhelyében a kuckójában (mindenhol van neki helye), és ha odamentem hozzá, büszkén (és vérző sebekkel) elfodult.
Persze, mert az addigi HŐS most vesztett.
Most már nem hősködik...
Aki bedobta egyébként egy szemét dög, mert rájöttünk, hogy a szembe szomszéd albérlőjétől származik, aki saját gyönyőrű cicáját is otthagyta. (Akit most a szomszédok (mi is) etetnek, van jó kis kuckója stb.)
És egy-két tesót is megtaláltunk már a környéken!
Amikor az előző snacim meghalt :((, még rosszabb volt amiatt, hgoy Tigrincske egész nap kereste, nyávogott napokig. Aztán egyfolytában az ölünkbe mászott - mi meg jól elkényeztettük. És meghízott. Aztán, hogy Tomi az újabb snaci odakerült, két hét alatt lefogyott töksoványra :D a sok edzéstől.
Kis kitérő a kutyámra: a kis hülye azóta is szereti a cicákat, csak nem mindegyik viszonozza ezt az érdeklődést.