kanCa Creative Commons License 2003.09.21 0 0 692
Két hete érkeztünk meg Tunéziából. Néhány apróság: reptérről a szálloda felé a buszon kiderült, hogy még egy párral együtt leszünk a kiválasztott szállodában. Jó 40-esnek néznek ki. Érdeklődnek, hogy tudunk-e valamit a helyről. Én elkezdtem mondani, amiket a neten és a könyvekben olvastam. De esküszöm, nem fellengzősen, csak azokat mondtam, amik engem megfogtak. Kérdés az új ismerősöktől: hanyadszor jöttök, hogy ennyi mindent tudtok? :))

A pár férfi tagjának egész nyaralás alatt az volt a mániája, hogy vajon a többiek milyen hotelben vannak. Egyetlen egyszer mentünk velük bazározni, aminek a vége az lett, hogy be kellett menni a hotelekbe, és ő mindegyiknek a kertjében filmezett... mint mondta, azért, mert otthon majd elmeséli, hogy mindegyik kert az ő szállodájukhoz tartozott... :)) A bazárban nem volt hajlandó engedni az általa elképzelt árból. De annyira nem, hogy valami ékszert akart venni, és az arab odaadta volna 61 dínárért, de ő csak 60-at volt hajlandó adni érte. Mondták is nekünk az arabok, hogy mi jó magyarok vagyunk, de ők nem...

A vacsoráknál természetes volt, hogy más magyarok púposra pakolták a tányérjaikat garnélarákkal, amiből ugye 3-4-nél többet ritkán eszik meg az ember..

Egyébként ajánlom figyelmetekbe az RTL Klubon a XX. század című műsor legközelebbi, keddi adását, amiben a nyaralás magyar módra lesz a téma. Fagyasztott husik, stb. Szerintem érdekes lesz!