Remélem mindenkinek tetszettek a commercial trailerek, szerintem nem rosszak.
Most még néhány érdekesség amit találtam a 04.30-05.02-ig megrendezett Denveri Star Wars konvencióról:
Pernilla August ( Shmi Skywalker ) megkérdezték a konvenció alatt, hogy tudja-e mi az eredete az általa játszott szereplő nevének. "Tudom, de nem fogom elmonfani válaszolta. A szerepéhez kapcsolódva elmondta, hogy annak idején játszott két kis szerpet a " Ifjú Indiana Jones kalandjai"-ban és ekkor ismerte meg egy kicsit Rick McCallum egy kicsit. Később McCallum-mal Berlini Film Fesztival-on találkozott, pár évvel a Young Indy után és nem sokkal azelőtt, hogy kapott egy hívást a Phantom Manace szereposztó részlegétő, akik arra kérték, hogy küldjön felvételeket az előző munkáiról. Ezidőtájt még nem látta az előző Star Wars filmeket és elmondta: " Meg kell gyónnom, először a próbafelvételek előtt néztem meg az előző három részt."
A Star Wars jelenséggel kapcsolatban, August azt mondta "A mai az első nap amikor igazán rájöttem, hogy milyen nagy is " Ezen a napon látta egyébként először a trailereket is az Episode One-ból és teljesen lúdbőrös lett tőle."Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek "
" Nagyon szeretem a karaktert [ Shmi Skywalker] …Olyan bátor és szerető anya minden szempontból ." Mélyen érez Anakin felé, és szembenéz a nehéz döntéssel, hogy elengedje-e fiát nem ismervén a tényt, hogy később ő lesz Darth Vader." Nagyon korán úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom vele ( hogy ő lesz Darth Vader ), merthogy ez nem az én szerepem része." Amikor azt a jelenetet vették fel amikor elengedi Anakint: " Nagyon nehéz volt, mint szinésznek bele kellett adni mindent, hogy érzékeltessem az érzelem mélységeit."
A Tunéziai felvételekről elmondta, hogy nagyon nagy megterhelést jelentettek: "Amikor megérkeztem, nagyon megijedtem, mert valaki elmondta, hogy éppen most sütöttek tojást R2-D2 fején." A többi szinész közül kiemelte - akikkel együtt osztotta meg a sivatagi napfényt - Liam Neeson-t aki " csodálatosan segítőkész" és, hogy sok jelenetben játszottak együtt
Ray park-tól megkérdezték, hogy a Darth az valójában egy név vagy egy titulus, " Ez egy titulus"-erősítette meg Park.
A hét végén az is kiderült, hogy Anakin Skywalker frizuráját úgy csinálták meg, hogy vizuális kapcsolatot alkosson Luke Skywalker hajával a New Hope-ból. Egy hasonló gondolat eredetileg, Darh Maul-t is vizuális párhuzamba helyezte volna Darth Vader-rel. Ian McCaig elmondta, hogy amikor tervezte a Sith Lordok kinézetét kipróbált nagyon sokfajta sisak variációt mert Darth Maul kinézetét először Darth Vader-rel akarták először kapcsolatba hozni, de ebből végül is nem lett semmi.
Amikor ugyanőt megkérdezték, hogy Anakin ruhái a második részben fenyegetőbbé válnak-e, azt válaszolta, hogy: " múlt Csütörtökön már tartottunk egy előzetes meeting-et az Episode 2-ről, de a kérdésre jó hat hónap múlva már tudok válaszolni."
Jake Lloyd elébe ment a pletykáknak amikor a mostanában napvilágot látott pletykákra reagálva elmondta, hogy az ő hangja szerepel a filmben és nincsenek szinkronizálva a jelenetei más által.