Hello.
Jónak tűnik a a rajz alapján, de nektek ez egy bárpultos kivitel lesz ugye? Az "alp" feliratú alsó szekrény a bárpult ugye? Az ár is kedvezőnek tűnik. Mennyiért veszed a beépített cuccokat? Ja, és hol van a mosogató, az "al40"-ben?
Mennyi a szerelési, ill. szállítási költség?
frankó, hogy a spotok is lesznek, azt én is akarok.
Ha tudod, írd le mondjuk a "hűtő60" és "al40" szekrény árát, ezt akkor össze tudnám vetni az ikeás árral.
Elmentem tegnap az Etele-plazaba, egy kollégám ajánlotta, aki a bnv-n látta a céget. Hát oltári béna volt, olcsó, de ronda. Szóval, nálam még mindig az ikea vezet. A tidaholm nevű bútoruk, amit kinéztem, tömör tölgyfa frontos szekrényekből áll, - mondjuk ez is az egyik legdrágább a kínálatukon belül - az én 230*230cm konyhámra számítva 350-380 ezerből jön ki, gépek nélkül persze, de minden munkalapot, szegélyt, zubehört beleszámítva. - hoppá a mosogató, csaptelep, spotlámpa nincs benne.
Az ikea még persze nem végleges, de ha nem találok jobbat, okt. 16-án megyek terveztetni. A 3D-s baromságokat majd felpakolom.
Ma reggel láttam a házat, hát ritka elcseszett színe van, rendesen megijedtem, valahogy a képeiden még a p. utcai front még úgy elment, na de ahogy a b. utcai kinéz? Tragikus. Remélem megszokja majd a szemem, hétvégén el is megyek majd és nyugodtan szemügyre veszem.
Elhiszem, hogy nagy divat most ez a szín , na de a látványterv alapján másba éltem bele magam. Vajon rosszul adták le a rendelést a fehér festékre, és ezt a sz@rt kapták, vagy valakinek támadt egy beteg ötlete, hogy újítsunk be menet közbe valamit. Hmm.
Az erkélyemre még mindig nem szerelték fel a tele-lapos korlátot. (Mármint azt a fajtát, amit a többi alsó emeleti lakásokra már felraktak, remélem nem olyan fémrácsos sz@rt raknak fel nekem a 2. emelelti erkélyemre, amit a felsőbb emeletekre, mert akkor hatalmas könnycseppek gyűlnek majd össze a szemem sarkában).
Hát groteszk, én élvezem a társaságod, az előző 10-20 hozzászólás csak a kettőnké volt, de a kemény magból (silver, angyal) is bejelentkezhetne már valaki!
Bocs a kissé rezignált hangért, a kezdődő mandula-gyulladásom az oka, meg a tonnányi antibiotikum ami szétcseszte a gyomromat. :/