Udv mindenkinek.
Tortent egyszer, hogy apam mutatott egy kepet, es ramutatott, ilyen kuyusunk lesz, akkoriban ritkanak szamiott a fajta (Roti) itthon, mondtam rendben, ezt eljatszotta tesommal is, meg anyammal is, de ellenallasba utkozott. Viszont amit apu eldont az ugy van!!!! Aztan jott a csoppseg par honapra ra, majd 11 csodalatos ev!!! Nekunk is kivalasztottak, ugy rohangalt piros masnival. Elegge megfeledkezett magarol neha, de iszonyu jol nevelt kutyus lett, sokan csodalkoztak az utcan mire is kepes egy kutyus, nekem dagadt a mellem. Vegig egyutt voltunk, a kezeim kozott hunyt el tavaly.
Most ketto van, de sajnos nem birjak egymast, ugyhogy az egyik az anyuekkal lakik. A masztiff velem van, mar szetszedte a lakast, de imadom es ezt jol tudja. Talan inkabb csataternek lehet nevezni az eloszobat. A masztiffot tenyesztotol vettuk apam rabeszelese hatott, mert en kislanyt akartam, de fiu lett:))) Nem bantam meg!!! A malamut befogadott fiu, mas kanokkal szemben elegge agressziv, de apamat imadja, elvalaszthatatlanok. Eddig eleg hulye gazdaja volt szegenynek, eleg rossz allapotban kerult hozzank, mostanra gyonyoru szep. Mindenki csodalja.:)))