optikus Creative Commons License 2003.09.17 0 0 15
Rossz helyen kerested. A nagytemplommal szemben levo oldalon keresd (a koruttol a deak ter fele menetben a templom utani sarok korul, eleg nagy bolt).
Most mit is akartal venni? Napfeny izzot? Vigyazni kell az eladokkal mert eloszor mikor voltam engem is elhajtottak hogy nincs. Aztan megneztem a pontos tipusat es addig eroskodtem hogy debizony nekem ez kell, s csodak csodaja ott volt a polcon. Van 60 es 100w-os. Sotetkek szinu a buraja, asszem daylight felirat is volt rajta.
A mutermi lampa azert egy kicsit komolyabb. Az direkt ilyen celra van fejlesztve, fembol van sajat tappal, hutoventillatorokkal, es tobb 10eft-os kezdo arral.
En speciel halogen (500..1000w-os) lampat hasznalok, ezek nem kulonlegesek hanem sima obiban is kaphato sajat labas fem cuccok. Ez sem olcso, hatranya hogy melexik mint barom, penzert adjak, meg az aramot is eszi. Cserebe jo eros fenye van, mindenkepp lagyitani kell. Persze ennek sem jo a szinegyensulya ezert nem keverheto mas lampfajtaval es mindenkepp manualis wb-t kell hasznalni.
Előzmény: _vadaszg_ (14)