Sziasztok,
Mi egy hónapja voltunk Sartin, igazán felejthetetlen élményekkel tértünk haza. Sarti egy olyan hely, melyet ha egyszer valaki megizleli a hangulatát, teljesen rabjává vállik. Gyönyörü a táj, hihetetlenül barátságosak a görögök, családias a hangulat, igy ha az emberben megvan a képesség arra, hogy teljesen kikapcsolódjon, akkopr rabjává teszi a hely. A nyaralás egyik gyenge pontja az utazás volt, mi is busszal mentünk, nagyon lehangoló volt a balkán a 24 órás utazás, a szerb, bolgár, és nem utolsó sorban a magyar vámosok megjelenése.
Meglepően jól jöttünk ki anyagilag, mi is felkészültünk néhány konzervel, de reggelin kivül nem olt esélyük a konzerveknek. Sikerült majd minden nap valami aktiv programban résztvenni, egésznapos hajókirándulás, robogózás, biciklizés, görög est, búvárkodás stb. Sikerült először magamévá tenni egy robogót, először kevesebb mint több sikerrel, olyanyira, hogy sassos unakaüccse, nem adta ide a robogót megkimélve az életünket. Volt szerencsém gyakorlásként próbarobogózni, de mivel esélytelennek tünte, sassos hozzámvágot egy biciklit. Egy élmény volt, de senkinek ne ajánlom, mivel a hegyes szerpentin utak kerültek ki győztesen. Majd néhány nap múlva bátorságot gyüjtöttem, amiben addig sem volt igazán hiány, magamévá tettem egy robogót és 10 perces sétarobogózás után az utak királyává tüntettem ki magam. Igy már élvezetesebb volt a környék felvedezése. Sikerült kb 100 km. megtenni, hihetetlenül magalázva a szerpentines utakat.
A hajókirándulások szépek voltak, mindenkinek ajánlom figyelmébe a blue lagon nevü egésznapos hajókirándulást, elhagyatott öblökkel, sütéssel, piával, táncal kedveskedtek nekünk pénzünkért. Nagyon megérte, megfelelő ouzó, nagyon finom málnaizü bor és nagyon jó társaság kiséretében a hajóparket tánctérré alakult. Kapitányunk látva vidámságomat, hátbaveregetéssel és hosszas elbeszélgetéssel jelezte, hogy bartátjának fogad, persze kzös nyelvet nem beszéltünk. Sikerült többször is delfineket látni. Tehát felejthetetlenül sikerült.
Folyt köv...