Zealander Creative Commons License 2003.09.15 0 0 155
Miért kell ezen csodálkozni?

Jól tudod, az SS felépítése valóban elég sok hasonlóságot mutatott a Jezsuita rendével. Persze ez csak a felszin volt szerintem, amit mindenki láthatott, ez még nem volt olyan dolog amit titkolni kellett volna.

"A sprituális szál a nácizmusban szerintem nagyon is Hitlertől ered. Az hogy fizikailag ki vitte véghez a kutatásokat az nem számit. Az indittatás tőle jön..."

Bizonyíték? Forrás? Mert az én forrásaim pont az ellenkezőjét mondják. Ellenbeavatás urban legendnek jó, de amúgy semmi haszna. Hitler már elég korán beoltódott az antiszemitizmussal ez jól végigkövethető. Első könyvében (amely nem a Mein Kampf...) mesterével beszélget, ahol a zsidók is szóba jönnek. Nem kell oda is misztikát szőni ahol egy darab sem volt. Szvsz.

Dokumentálva van, hogy Hitler megvetette az asztrológiát és Himmler okkultizmusát is csak azért tűrte el, mert pótolhatatlan volt számára mint szervező. És persze sose lehetett tudni, hátha valami hasznosat is csinál:)

A gáz kamra használata nem olyan misztikus ha ismered a tervezett népirtás történetét. Mert nem így kezdték... Ha gondolod elmesélem.

Zealander

Előzmény: Törölt nick (153)