Hello!
Nos nem vagyunk 1formák ez tuti:)
Nincs hiba nélküli készülék ez alól a Diva sem kivétel.Mondjuk én a saját szempontjaim szerint válogattam.A lényeg:
Nos én napi több albumot töltök le teljesen ismeretlen felfedezésre váró együttesektől,van,hogy nemcsak albumokat,hanem csak egy egy számot,de több tucat különböző előadótól.A diva pont arra jó nálam,hopgy nem muszály otthon ülnöm a gép elött ezeket meghallgatni.Mivel senki se szereti,ha hibás számokat tölt le,épp ezért én is "ellenörzök" minden egyes számot mielött azt valaki letölti tőlem.Itt jön a képbe a világítás,meg a lassabb számcímscroll.Csak ezt tettem szóvá.A 21ik szban talán nem nagy kívánság,de ettől még szeretem a kütyüt.A másik,hogy igyexem kicsit szélesebben megismerni a zenei palettát,és ehhez jó tudni milyen bandáról számról van szó konkrétan.
A másik ugye az upload kérdése.Nos az egyesével feltöltést nem ugy értem,hogy megvárom mindig,hogy 1db töltödjön fel,hanem a számsorrend miatt töltöm fel egyesével,de folyamatosan,és így szokott 4 szám után megállni a system.
üdv
the music change the world