Hi Maidenesek újra!
Az albumot 3x meghallgatva azt kell hogy mondjam, hogy...
Qrva JÓÓÓÓÓ!!!!!!
Olvasva a lemezkritikát a honlapjuk egyik linkjéről,röhögtem, hogy keményebbnek mondják a BNW-nél, mert ez nem igaz:) Sztem a lemez lassabb, mélyebb és rockosabb az előzőnél, de felismerhetően maidenes. És még mindig megtudnak újulni, ez dicséretes!
Első hallásra is bejött a DoD, de többedszerre hallgatva azt hiszem az egyik legjobb lemezük szvsz.
-Wildest Dreams - közepes szám, de szerintem koncerten most már jobban fog szólni, mint nyáron :)
-Rainmaker - egyik kedvenc, túl rövid - többiek is ezt irták, igazatok van:)
-No More Lies - télleg Clansman-es, de azért más - 2. kedvenc - és nagy koncertszám lesz
-Montségur - Dickinson lemezre jobban illene talán, a legkeményebb nóta a lemezen - a történelmi témájú Maiden-számok legújabb terméke
-Dance of Death - a lemez szvsz legjobb dala, talán az egyik legjobb Maiden-nóta, amit valaha irtak (szvsz) - nagyon várom a koncerten :)
-Gates of Tomorrow - semmi extra
-New Frontier - szintén a közepesebb számok közé tartozik, de Nicko miatt lehet h. koncerten előveszik - bánja a fene:)
-Paschendale - szép szám
-Face in the Sand - jó kis koncertszám lesz:)
-Age of Innocence - ez tkp. nem is metal, hanem rockszám, érdekes szöveggel
-Journeyman - a lemez gyönyörű befejezése, de remélem koncerten nem adják :)
Szal a lemez nekem q. bejön, legalább 6 erős szám van rajt, ami nagyon jó arány.
Koncerten a W.D.-t, Rainmakert, Dod-t, No more liest, Face in the sand-et és a Montségurt szeretném hallani a lemezről :))
üdv!