alha Creative Commons License 2003.09.13 0 0 664
Miert?Lehet hogy osztrak volt,vagyis egy sogor,es akkor csaladtag.

Par eve Key Westben voltunk/3osztrak meg en/.Este megneztük a teren a kirakodo vasart meg az utcai müveszeket.Hallom am hogy az erömüvesz hangosan kiabalva bemutatkozik,es egy tipikus magyar nevet mond./Elnezest hogy nem jegyeztem meg,azthiszem Bela volt/Megneztem a müsorat,majd a vegen magyarul gratulaltam.Ö annyira megörült,hogy huzott is maga utan a tömegen keresztül/el is vesztettem a ferjem/,hogy milyen jo hogy itt vagyok,azonnal meg kell ismernem a teren a többi magyart is,mert a virslis bodet egy volt györi rendör csinalja,na meg a pantominos is pesti srac.Közben elmeselte az eletet,bemutatott a többieknek,azok is elmeseltek.Persze az egesz ter televolt,a ferjem majd szivbajt kapott,mert hat fel orara eltüntem.Magyarazatom csak annyi volt,hogy hat ittelö magyarokkal talalkoztam,ö meg csak legyintett,mert hat az ilyen nalunk/magyaroknal/ termeszetes.Meg nem lattam osztrakot,vagy mas nemzetisegüt/bar lehet hogy vannak meg kivetelek/ egy masik honfitarsnak nyaralaskor ennyire örülni.
De ez ugye nem volt off?

Előzmény: ke_p (663)