"a legjobb dolgokat ott lehet megfogni ha az illetö véletlenül(?) rossz kategóriába teszi és ezért nem tesznek rá.
így már én is fogtam ki cuccokat, harmadába került mint normál esetben. Csak idővel nem mindig állók úgy, hogy mazsolázzak a kategóriák közt! :o(
Olyan is volt, hogy a nevet a címbe nem jó írta be az eladó és így a gyorskeresővel keresők nem is látták.
De ezzel a rosz kategóriába tevéssel is sokszor Óvatósan kell bánni, mert előfordul, hogy valamilyen trükkel pl. magasabb postaköltséggel akar szívatni.
"német bankban csak akinek bejelentett lakása és (legtöbbször) munkahelye is is van kaphat kontót. "
ez biztos? Mert akkor szigorúbban veszik mint nálunk. Lásd sok jugó számla a délvidéken!
Nem baj 2004. május 1.-től az Uniós országba történő utalás nem lehet több mint a belföldi! Ez Uniós előírás! Erről már írtam korábban. (csak van valami előnye a belépésnek :o), ha már a rosszat eltitkolták előlünk a népszavazás előtt!)
muggli
"Azért magánban megküldhetnéd, legaláb mi ne szívassuk meg egymást egy-egy árverésen!:-)))))) "
Akkor ha ugyanaz tetszik meg, akkor egyszer én mondok le róla, egyszer te! :o)
Bár én mindig az utolsó pillanatban alkudok, mert nem szeretem felverni az árat. Én csak ócsón szeretek vásárolni. Drágán itthon is tudok, akkor meg minek várjak a postásra!