Pedro_ Creative Commons License 2003.09.12 0 0 1412
Szerintem itt van egy-két félreértés. Egyrészt én úgy értelmeztem, hogy 16-án mi ülünk össze beszélgetni először és megbeszéljük a problémákat. Az asztalborigatás csak viccként hangzott el. Vagy Ti nem így gondoltátok? Úgy gondoltátok, hogy 17.00-kor az értékesítésen kezdünk? Továbbá nem értem, hogy mit kell összegyűjteni. Itt a fórum. Össze van gyűjtve. Úgy érezném korrektnek (mivel mindenki tudja, hogy mind a CP mind az Épker olvassa ezt), hogy erre reagálnak is. Nem kell azt megvárni, míg félszázan odamegyünk. Van levelezőlistánk. Ott reagálhatnának akár most is. Pontosan tudják mik a kényes pontok. Vannak konkrét árajánlatok is mostmár. Ugye eddig, csak sejteni lehetett a dolgokat, hogy sok lesz. Többségünknek még nem adtak ajánlatot, tehát miért reklamáljak. Ígéretet kaptam, hogy a pontos árakat megkapom abban a levélben, de sajnos nem volt benne.

Másrészt a levélben az állt, hogy a kérdéseink többnyire az Épker-hez intézendőek. Én úgy gondolom, hogy a CP-vel állunk szerződésben, tehát én a problémáimmal a CP-hez fordulhatok nem az Épkerhez. A CP feladata a dolgok rendbetétele. Gondolom és remélem, hogy ezt a CP is így gondolja. Ezt azért írom, mert nem lenne jó olyan válaszokat kapni, hogy hát ez az Épker ötlete volt és erről nem tehetnek és nem tudtak róla. Elég régóta morgolódunk már emiatt.

Ami szerintem most korrekt lenne és sokkal előrébb jutnánk: A CP a levlistára küldene egy levelet, hogy miért ilyen magasak a tervezési díjak. Illetve miért van művezetési díj, mikor szerződés szerint kérhetünk módosításokat. Ennek a levélnek szerintem nagyon sokan örülnének, és nem az ajánlat átvételekor menne mindenki a CP-be, hogy irgum burgum mi ez. Persze van még sok fontos kérdés. TGabika meg is fogalmazta ezeket. Erre is válaszolhatnának.

Szóval akkor, most a CP-hez megyünk 16-án, vagy csak mi ülünk össze először beszélgetni, majd valaki(k) elmondják a végeredményt a CP-nek?