resurrection
Persze hogy a szabvány.Ezért könnyű építkezni velük.Míg te élő majmokból,addig én precízre szabott, egyenként önépítő téglákból emelem a szellemkastélyt :D
ne beszélj félre. fintorogsz a beltenyészettől, holott a szabvány maga a beltenyészet, na ide kanyarodj szépen vissza. szerintem meg tökmindegy, hogy majomnak szólítod őket, vagy gépnek, netalán embernek.
Viszont ha az emberi agy őrületét sikerül ötvözni egy gépi test szabványtermészetével, új tudat keletkezik.
És ez az új tudat talán továbbmegy az esztétikánál, szellemi faszverésnél.
dehát ez jelen idő: az ember egy túlbonyolított robot. azért is ilyen sérülékeny. minél bonyolultabb valami, annál valószínűbb, hogy beszarik valamelyik alkatrész benne.
A "szellem"-re a legnagyobb hatással a test van.Ezért tekinti a mindenkori egyetemes művészet az embert a legtökéletesebbnek, legesztétikusabbnak.Istent is az ember képére teremtettük, nem?
azonban ennek a fordítottja éppúgy igaz.
Ha létrejön egy olyan test, mely tökéletesebb az emberénél, a lélek más dimenziókban támad fel újra.Az esztétika - nem elég.
egyfolytában leragadsz a pitiáner egyednél, mer' különben nem álmodnál "tökéletesebb testről".
hogy az esztétika nem elég? egyáltalán, azon túl mi van még, a Télapón kívül?
A képzelődés - nem elég.Ilyen szinten igenlem a materializmust - a cél a "szellem" játékának leképezése olyan formába, mely minden érzékszervvel receptálható legyen.Amolyan valós idejű gondolat-leképzőre gondolok.
hát persze, te született mutterialista vagy. amúgy mit is akarsz a v1.0 valóságba' leképezni?
(vagyis mi a legtitkosabb vágyad)
A legideálisabb az a mű, mely alkotóját megsemmisíti.
igen. de ezt persze az alkotó előre látja, tehát tudatos self destruction, máskülönben az ilyet nem alkotónak neveznénk, hanem balfasznak.
Észre se veszed, és köteleken lógsz, melyeknek végén saját nagy alakodat látod, amint ott rángat téged.Vagy te rángatod őt?
nekem meg állandóan az arcomra égnek a maszkjaim. ugyanakkor örvendetes, hogy egyre több a tudatos színészkedéssel előadott jelenetek száma.
(lehet hogy égő, de nem tudom mi a f*sz az a Xaero)
A bölcs tudja, hogy őt is táplálta anyatej.Márpedig az anyatej nem az övé.
bölcső...höhö
és most én ezzel mit csináljak. hogy tapló legyek, a gyerekszülés amúgy is licensz alapján megy, szal nem művészet ehe.
na és az kicsoda, aki elképzeli a szopókorabeli önmagát, vagy az anyját szülés közben, vagy azt, hogy nyűvek hemzsegnek a szemüregében?
X=T