Silver4
2003.09.11
|
|
0 0
89
|
Szia Placebo,
Zala Mihályt nekem ne is emlegesd... Olyan kedves volt velem hétfőn.. Elmentünk burkolatot választani a konyhába. Fényes burkolatot szerettünk volna, ő szombaton azt mondta, hogy rengeteg féle közül lehet választani. A rengeteg féle az 1 féle volt. Mivel a többiből csak rendelésre hoznak, rendelni viszont raklap alatt nem lehet.. Úgyhogy maradt az az egyféle... Mivel a Tér Kft nem igazán volt tisztában a Lavina elszámolási rendszerével. (Hogy ki rendeljen kitől) Ezért felhívtam Zala Mihályt, aki "hozzá méltó" hangnemben közölte velem, hogy ő szombaton elmondta, hogy faxot küldjünk neki!! Miután meg mertem kérdezni hogy mi a fax számuk, közölte, hogy keressem meg a szerződésben. Abban én sajnos nem találtam meg...
Más: szombaton a bejárásnál amit az ajtóban kaptunk papírt, azon is Béke utca szerepelt, a hitelszerződében is ill. az adás-vételi szerződésben is. Úgyhogy mi azt írtuk be címnek... (Bár érdekes, hogy a lépcsőház a Petneházyról nyílik...)
Ha valaki megtudja a bur.munkák elkezdését, az nekünk is szóljon már. A konyhásoktól ugyanis lehet, hogy mi is megválunk.. Találtunk egy konyhastúdiót Gödöllőn, sokkal jobb árakkal, holnap kapjuk meg az árajánlatukat.. (2000 színből lehet választani és gyönyörű!!! + beépíthető gépek szuper áron!!)
Utána meg persze újra beszélgethetek a kedvencüknkkel:)) |
Előzmény: htplacebo (84)
|
|