groteszk Creative Commons License 2003.09.10 0 0 82
Nagyon remélem hogy nem snassz fehér ajtókat kapunk! Iszonyat gáz lenne. De ha mégis, ismerek egy páncélajtó készítő céget, tudok szerezni néhány % kedevezményt, bár így sem hiszem hogy 80-120e HUF alatt meg lehetne úszni egy ilyen akciót. Úgyhogy remélem inkább normális biztonsági ajtók lesznek alapból.

A portaszolgálatról annyit, hogy én dolgoztam egy olyan társasházban ahol nonstop portaszolgálat volt - a cégünk egy lakást bérelt az egyik emeleten - nos, attól a portaszolgálattól nappal csak az nem jött be aki nem akart. Egyedüli hasznát akkor láttam ennek a portásosdinak, amikor este későig bent maradtam az irodában és véletlenül nem volt nálam a kapukulcs, no akkor csak a rejtett kamerába kellett kicsit integetni kétségbeesetten és az éjjeli őr jött is kiengedni :) De Talán ha a hónom alatt egy dvd lejátszóval, egy Hi-Fi centerrel és kitömött zsebekkel ziláltan szerettem volna kisuttyogni akkor talán szemet szúrt volna nekik, egyébként szerintem csak pénzkidobás. Ha jól működő normális (kódos) kaputelefon rendszer lesz, nem lehet nagy gond.
Apropo a közös ktg mennyi lesz kb?
egyenlőre portaszolgálat nélkül :)

\g.

Előzmény: htplacebo (79)