Siphersh Creative Commons License 2003.09.10 0 0 179
Ez negyon izgalmasan hangzik, meg izgalamas dolog állítgatni ezeket a dolgokat.

A sax2-t elindítottam és ugyanoda jutottam, ahova valahogy, na mindegy, azzal az ablakkal próbálkoztam eddig is, és képzeld el, úgy tudtam állítani a frekvenciákat, hogy a monitor min/max paramétereit hagytam a gyári értékeken, és aztán a beállítás teszt képernyőjén állítgattam a szélességet meg magasságot. Tudod, lehet "szoftveresen" állítani a képet, hasonlóan a monitor csavargatóihoz. És ahogyan ezt állítgatom, mindig más és más frekvencián valósítja meg. Szédületes. Eredetileg azzal is próbálkoztam, hogy túlállítottam a monitor határértékeit a gyári megadott 100 Hz fölé, és így kiderült, hogy még a 105 Hz-et is megcsinálja szegény kis NEC MultiSync XV15-öm. Na, de nem vagyok én olyan gyerek, aki a gyári paramétereken túl nyüstöli a használtan vett jószágot, úgyhogy végül megegyeztünk egy 95-97 Hz-ben. Ha ezen tönkremegy, akkor bizony lejárt az ideje, tovább kell lépni. De miket is beszélek én... Nagyon jó szolgálatot tett eddig is, bízok benne, és tudom, hogy akkor fogja kiadni a lelkét, amikor annak elérkezett az ideje. No de egy kicsit elkalandoztam... öö... Ja, igen: érdekelne az a vesa, de nem találtam meg. Milyen baloldali listában jelenik meg? Azért érdekelne, mert hátha nyújt valami tisztább, "szabványosabb" lehetőséget a frekvencia megjelölésére. :-)

Közben elindítottam egy file-keresést, hogy talál-e olyat, aminek van a nevében olyan, hogy "vesa", és most jutott el az agyamig, hogy az egész hd-t kerestetem végig vele, mert a / könyvtárra eresztettem rá, és az alá be van mountolva a logikai drive is... Na... de már be is fejezte...Nem... ez egyik sem az.

Előzmény: schgy (177)