ma egy kolléganő mesélte, hogy hallotta, hogy a Central Parkban ilyen őrült összegeket kérnek a módosításokért. vicces, mert semmi köze a projecthez, mégis tud róla :)
ő egyébként most költözött új építésű, zuglói társashűzba, kb 50 ezer forintot tett ki az összes módosításuk, semmi tervezési hasonló ktg, és alapból 3 fázis volt bekötve
egy másik új alksát is voltunk megnézni a hétbvégén. tőlünk egy köpésre a szegedi - reitter sarkon. ott kellett külön fizetni a 3 fázisért. soakt változtattak, falak áthelyezése, új mennyezeti lámpa stb. és midenzt összesne 150 ezerért.
szóval nem rétem. ha máshol ennyi, miért nálunk ilyen sok ??????
azzal semmiképpen nem értek egyet, hogy gagyi konyhát kapunk lapból, hiszen a bem. lakásban elmondták iylen minőségű konyha lesz. a 220 ezer tényleg kevés, ha nem kérem. pedig ott tartok. oylan gyönyörű konyhákat láttam a BNV-n, és anyira szeretnék szépet, de ha ez plusz fél milkába kerül, akkor nem éri meg kérnem, inkább kidobom, és viszem a magamét.
szóval lesz mit kérdezni 16-án !!!!!
és hogy a csempék sem tetszettek ??? miért ? a szín ? a minőség. itt reménykedem az ízlések és pofonokban :)
semmi nem lesz olyan amilyennek terveztem ????? hát ezek szerint nem :((( már folymatosan azt nézem, melyik módosítási igényemről mondok le.
azt nem tudom meséltem e , hogy az egyik simerős a Cézárba költözött, és ott a klíma árajánlat 700 ezer volt, ha itt is, akkor megsülünk :(