Tisztelt Thaliasok
Egy tortenetet szeretnek veletek megosztani. Tudtatok, hogy az autonk ongyogyulo?
Szerdan indulnek haza a munkahelyrol (100km-es ut). A parkoloban el akarom inditani az autot.
El is indul csak valami egtelen karrogas hallatszik a motorbol + az auto meg ugy rangatozik allo helyzetben, hogy a sebvaltonak 20 centis kilengese van.
Nah ijedseg, motor leallit, varakozas, majd megprobal ujrainditani, az auto nem rangatozik annyira igy ugy gondoltam eldocogok vele a szervizig (nincs 1km).
Kozben a kattogas kezd halkulni, mire beerek, addigra mar alapjaraton alig hallhato. Kerdezem oket, hogy ezzel esetleg haza tudnek-e menni. A szervizben motorhaz felnyit, hallgatozas.
Kozlik velem, hogy vagy vezermu, vagy vizpumpa (ettol szerintem nem kellene rangatozni az autonak). Lenyeg, az auto kozlekedesre alkalmatlan, errol papir, csereauto, hazamegyek.
Meagallapodunk, hogy masnap mikor megtudjak mi baja felhivnak, vartam du 3-ig, akkor felhivtam oket, kerdezem mi ujsag az autommal. Erre a srac a telefonba: "O nem volt itt tegnap megkerdez vkit".
Hallom, hogy hatrakiabal: "Te Zsolti mi baja is volt a Thalia-nak?" Zsolti valaszol: "Nem tudom, vagy harmincszor probaltuk inditani de nem hallottunk semmit". Szal az autonak allitasuk szerint semmi baja.
Ezek szerint az ejjel meggyogyult magatol:-(
Elnezest kerek az ironikus hangvetelert, de egy kicsit felhaboritott, hogy az alig egy eves autom amiben 12eKm van egyik pillanatrol a masikra uzemkeptelenne valik ugy hogy elotte volt az eves assistance felulvizsgalaton.
Nem is ezt tartom igazan bosszantonak, mert a mechanikus dolgok elromolhatnak, hanem azt hogy a szerviz tobbszor is azzal vedekezett hogy O nem volt itt.
Mennyivel masabb lett volna a dolog, ha azt mondja, hogy rakotottuk a szamitogepre az nem jelzett hibat (en ezt meg el is hittem volna, mert akkor megvan a latszat, hogy legalabb probalkoztak megkeresni). De ok meg ezek szerint fulre dolgoznak.
Van valakinek vmi hasonlo hibarol tapasztalata? Mert most itt allok egy bizonytalan autoval es hasznalnom kellene, vagy nem?
Udv
Bocs a hosszusagert, de meg igy is roviditettem.