Pirula
2003.09.07
|
|
0 0
10
|
Sziasztok,
lentebb már szóltak néhány teremről...
volt szerencsém mindháromhoz. szerintem nem csak az mérvadó, hogy mennyibe kerül, hanem hol van, felszereltség, időbeosztás. jártam olyan helyre, ismerőshöz, ami kb. 3,5 X 4 m2 volt és messze volt, a gitár is basszuserősítőn szólt, de olcsó volt és szinte akkor és addig mentünk ameddig akartunk.
a Csepel Feeling (mostmár hivatalos néven is fut :) ahhoz képest kicsit drága, amit nyújt. ide jártam legtöbbet. Mivel sokan járnak oda, jó előre be kell jelentkezni. az erősítők elmennek, viszont szűkös a hely - hosszú és keskeny, dobosok pedig vigyenek amit csak tudnak, főleg cineket. És hát Csepel nem a városközpont. És bár ez relatív, de nem voltam kibékülve a tisztasággal.
Az SP-vel alapvetően nekem a gond hogy qrva messze van. az ár elmegy és tényleg jó hogy ha nincs valami nálad vagy vmi extra kell, lehet bérelni. jó kényelmesen nagy a helyiség, viszont ide is sokan járnak :(
A Szív strassét látogatom mostanában, valahol az előbbi kettő közt van. Előnye hogy bennt van a városban és pl. a billentyűsnek nem kell hurcolnia
a "drágaszágát" át a városon, lehet kérni. Nekem nem volt bajom a hely méretével, a próbatermek úgysem a jó hangzásról híresek. hátránya: a kijáratot nyitni-csukni egy külön feladvány :)))
|
Előzmény: StratoFan (9)
|
|