Siphersh Creative Commons License 2003.09.06 0 0 100
Nem, hát a dolog onnan jön, hogy az ftp install cédé bootolás után felajánlja a merevlemezről való installálás lehetőségét is. Ez egy ilyen telepítő. Természetesen ha a telepítő fut a gépemen, akkor közben nem tud ftp-kiszolgálóként működni. Ja. Ez így van.

Nagyon jókat írsz, ez engem egyébként nagyon érdekel, hogy vajon mikor fogom falhoz csapni az egész kompjútert, úgy, ahogy van, de én most egy olyan fázisban vagyok, hogy ha leszakad a férfiasságom, itt akkor is linux lesz. Ha törik, ha szakad...

A jogszerűség és a tisztességesség között vannak ilyen kis árnyalatnyi különbségek egyébként. Én ilyen szubjektív érzésekről beszélek... Tudom, hogy a suse azt mondja, hogy lehet másolni az iso-kat, csak ne tegyék föl a netre, de énnekem akkor is kellemetlen érzéseim vannak a "könnyebbik úttal" kapcsolatban.

Amit mondasz, egyébként teljesen jogos, könnyen lehet, hogy az lesz a vége, hogy sikerül véletlenül eltüntetnem a d: partíciómat, az összes cuccossal együtt, ami rajta van, és telepíthetem újra az XP-t, hogy visszajöjjek ide nyafogni, hogy nem sikerült.

Előzmény: dj (99)