HaPZi Creative Commons License 2003.09.05 0 0 301
Udv mindenkinek!

Latom jol porgott a topic miota beneztem!
Udv minden uj topictagnak!

Jelentem gond nelkul megtettuk a hapzi-mobillal elete leghosszabb utjat, Budapest-Genf 13xxkm 3 megallassal. Idot, fogyasztast sajna nem tudok adni mert az utolso 400 km-t esoben, az utolso ketszazat pedig esoben+ejjszaka+kodben tettem meg igy nem lennenek mervadok. Ahol jo ido volt, szaraz aszfalt ott ~140-el mentem (Ausztria, Nemetorszag). Az osztrakok nagyon hulyek az autopalyan. Siman mennek a belsoben 130-al es eszebe sem jutna lehuzodni ha te gyorsabban jossz mogotte.. A svajciak (francia kantonok) es a Franciak meg amolyan "seggben" nyomulos fajta. Teljesen ramasznak az emberre meg akkor is ha utana 15 percig eselye sincs arra, hogy elozzon.
Indulasnal mindig padlogazzal indulnak, valamiert nagyon sietos nekik. Ezert aztan neked is padloval kell elindulni, kulonben jon a seggbemaszas... :-)

Amit eszrevettem, hogy az osztrak, nemet benzinnel kb. 80-100km-el tobbet mentem mint az elso tank Mol benzinnel. Persze lehet, hogy a vegere egyre jobban elfaradtam es egyre lasabban mentem, de azert erdekes.

Genf-ben nagyon keves Corsa van, C-bol pedig meg kevesebb. Egyebkent is kicsi a kisautok aranya, de azok meg majdnem mind 206/106/Clio. Talan nem is veletlen, mert hat a szomszedban gyartjak... Opel-bol B-C Vectra-t, meg egy ket G Astra-t lattam errefele.

A nemeteknel viszont volt boven Opel, C Corsa is, sot 2-3 Signum is megelozott az autopalyan. Marha jol nez ki egy Signum eloben! :-)

hpz