stero Creative Commons License 2003.09.05 0 0 380
Hello!

Sajnos csak most volt időm irni. Visszaolvasva elég sokféle véleményt lehet hallani a Menzelről. Mi aug 20.án jöttünk haza de semmi kivetnivalót nem találtam az egészben. Egyszerűen szuper volt minden. A kaja, a takarítás, a hozzálás egyszóval az egész. Voltak akik panaszkodtak aláírást gyüjtöttek, hogy kártérítést követeljenek a Karthágótól. Volt aki a kaja miatt, volt aki a szállás miatt. Aztán addig harcolt a bungaló ellen a magyar vendég (ami a tengerre nézett), hogy kapott egyet a főépületben. Kilátás a belső udvarra. Megérte?? Ha pedig valaki nem tud választani 10-12 fogás közül az étteremben az pedig magára vessen. Állandóan csak az elégedetlenséget lehetett hallani pedig nem volt mire. Nem csodálom, hogy egyszerűen utálják a magyarokat. Bunkók. Sajnos. Akinek nem inge természetesen nem veszi magára de a többség ilyen. Még szlovákul is beszélnek az alkalmazottak ami mindent elmond. Angolul viszont nem. Talán ennyi volt ami meglepett és hitetlenkedve fogadtam, hogy nem tudom magam megértetni. De mivel tanultam franciául is azt használtam. Érezhető és látható volt a különbség. Megkülönbeztettek egy kicsit mint magyart a magyartól, pozitív értelemben. Röviden ennyit akartam mondani.

Ha valaki most megy oda annak jó nyaralást!!!