szandi897
2003.09.05
|
|
0 0
378
|
Sziasztok Djerba látottak és Djerbara készülők. Mi a férjemmel 09.03-án jöttünk haza. Best Reisennel voltunk a Menzelben. Mi is bungit kaptunk kb 15-20 perc séta a főépülettől. 3 órát 'üvöltöttem' az arab recepcióssal majd a főnökkel és ezután kaptunk szobát. Ja a szoba nem ****-os, penészes falak, nem mindenhol működő klímák, koszos törölköző, ágyneműt nem cserélnek, takarítás nincs, hacsak nem fizettek a szobalánynak 1-2TD-t. Londinert nem találtunk, magunknak cipeltük a csomagokat. Van két helyi képviselő T és T. Az alacsonyabb intézi a napi problámákat, a másik a túrákat vezeti. Szóval az alacsonyabb magatehetetlen szegény, segíteni nem tud, szerintem nem is akar. Mi jegyzőkönyvet vettünk fel az állapotokról, most adja le egy ügyvéd a kértérítésünket. Hogy jót is mondja a tengervíz nagyon jó, a kétnapos sivatagi tóra kicsit fárasztó, de megéri, mert szép helyekre visznek, ja és reggelinél a palacsintát feltétlenül kóstoljátok meg. Kocsit ne béreljetek, mert a taxi filléres. Midoun város van közel 3-4 TD-ért bevisz, de figyeljetek a taxisra mert 50%-os éjszakai felára tarifát nálunk is el akarta sütni nappal.Bocs ha egy kicsit negatív voltam, és bárkinek bármi kérdésére ígérem próbálok majd pozitívan válaszolni. |
|