A füles hozzá nem túl jó minöségű,bár egyelöre ezt használom,míg nem lesz jobb szerkóra pénzem.
(Így is jó a hang)Van rajta diktafonfunkció is amely hangra megfelelő.Természetesen másra nem.Egy koncertet szerettem volna felvenni,de a nagy zajt nem bírta így kása lett az egész.Nem erre találták ki..
Hátrányai a nem kivilágitható kijelző ami sötétben lehetetlenné teszi a leolvasást,bár városban azért mindig talál az ember fényforrást.Azért a 21.ik sz.-ban elég fura,és kellemetlen.A másik hátrány a számokon belüli hátratekerés hiánya.Mivel előre lehet tekerni ezért sem értem,miért hiányzik ez a funkció.Az előretekerés viszont nem valami gyors hosszú számoknál kitartónak kell lenni,ha több percet akar átugrani.Pld egy több 10 perces opusban ezzel lehetetlen navigálni,és ha pont akkor merül le az elem akkor bizony újra kell kezdeni az egészet meghallgatni.
A csak egysoros kijelzőn megjelenő info elég lassan megy,így hosszabb számoknál várni kell mire a végére ér.
A fel,és letöltés USB-n keresztül megy ami egy teljes feltöltésnél bizony 15-20 percig is eltarthat.Ha egyesével sorrendben akarjuk feltenni a számokat,akkor 3-4 számonként lefagy a gép,és a müvelet befejeztéig ugy is marad.Ha nem annyira fontos számunkra asorrend feltölthetjük egyben mindent akár mappát is ráhuzhatunk így is azonabn meg kell várnunk ,mig a fagyási tünetek elmúlnak a töltés alatt.
Mindezen tulajdonságok összevetésével kijelentem,hogy számomra ,még ezek a hibák is eltörpűlnek amellett az előnyök mellett amikkel megajándékoz a készülék engem.
Napi 3-4 album kiváló minőségben úgy,hogy nem is veszem észre,hogy van nálam lejátszó.
Mivel napi szintem töltögetek albumokat fontos,hogy minden nap meg is hallgassam az új szerezeményeimet,és munka közben is(ujsághordás),vagy egyéb városi séta alkalmával is meg tudjam hallgatni ezeket.
Hát ennyit róla.Mindenki döntse el neki melyik tulajdonsága fontos,és így döntsön mit vezs meg.
Nem mondom,hogy a többi rosszabb,lehjet egy MD-vel is jól jártam volna,de ezt egy ideig már ugysem fogom megtudni,mivel bevált ez...
üdv