Sziasztok,
én két Panasonic között hezitálok, a régi NV-DS30 és "utódja" az NV-DS65 között. Szerintetek melyik a jobb?
A méret/súly nem érdekel, inkább nem bízom a miniatürizált dolgokban, ha mozgó alkatrész van bennük. Ha lenne pénzem Betacamra azt vennék pedig nem két kiló. Ami szintén nem érdekel: night shot, effektek, 0 lux, steady shot(ez utóbbit állványnak hívják nálam). Ami fontos: manual wb/focus/iris/gain, szóval amit csak lehet, illetve a DV ki/bemenet. Természetesen a képminőség elsődleges.
Cáfoljatok meg, de én szaküzletben hallottam (nem hivatalosan), hogy ez az egész megapixel/leica őrület nem sokat jelent DV felvételnél. Azaz a megapixeles CCD az állóképek elfogadható minőségéhez kell, a megapixeles CCD-t meg csak érzékenyebb lencse bírja kiszolgálni. Szóval az állóképek nem érdekelnek, akkor inkább Nikon D100-at veszek :)
Később Canopus kártyával használnám, ha valakinek van tapasztalata a kettő együttműködéséről, ne kímélje a billentyűzetet.
Mindezek tudatában ha a Sony valamelyik típusa kell szerintetek nekem, meggyőzhető vagyok.
Köszönettel...