Szia Feketefelho!:)
UHHH! Micsoda kilatasok:) Zaporok, zivatarok, valtozekony ido, de lehet, hogy a jovo heten MAR 24 fok is lesz! Esernyot vigyunk...
Hat nem semmi:)
En ennel szebb kilatasokat is el tudok kepzelni.
Nem tudom Te hogy vagy vele, de en valahogy nem kedvelem a 20 fok koruli homersekletet. Ilyenkor a fene tudja miert, valahogy eszem agaban nincs bemenni a vizbe(megha 7 fokkal melegebb is mint a levego, bar 100%, hogy annal mar hidegebb a viz). Utana ne felejtsuk el, hogy ki is kell jonni:)
Javaslok valamit: menj ki az utcara(ma 19 fokot mondtak), vetkozz le furdoruhara es ugorj kepzeletbeli fejest egy par fokkal melegebb tengerbe(a viz kb 25 fokos lehet most kint). Nos, engem ez valahogy nem vonz:)
Buvarkodas: miutan nem palackkal merulok, hanem csak siman pipaval es szemuveggel, az csak egy dolog, hogy hideg lesz kint. A masik, hogy a legkisebb szel is felkavarja a tenger feneket, ugyhogy nagyjabol semmit nem fogsz latni a viz alatt. Tehat ha mazochista hajlamaim lennenek es megis bemennek a vizbe, akkor sem latnek semmit.
Ugy latom marad az apartmanbanucsorges a program eso eseten, amikor meg elall akkor seta vagy kismotor a kornyeken:(
Jah: del-Gorogorszagot csak olyan ertelemben erintette a front, hogy most ott 28-30 fok van es lassan emelkedni fog a homerseklet. Gondolom nem jartal meg soha arrafele szeptember vegen(en eddig minden evben ott nyaraltam szeptemberben egesz honapban). Amikor hazafele jottunk, mindig megalltunk Paralian(na ott mar minden alkalommal borkabat volt az altalanos viselet), es azonnal huzkodni kezdtuk ki a ruhakat a borondbol, mert megfagytunk.
A gaz az, hogy abban remenykedtem, hogy szept. elso ket hete talan meg nem annyira veszes az eszaki reszen sem...hat nem jott be:(
Legyszi drukkoljatok, hogy legalabb nehany szep napunk legyen...
koszike!