krég Creative Commons License 2003.09.02 0 0 10
én egy haveromtól kaptam kölcsön a könyvet, hogy olvassam el, tetszeni fog, szép pofás, de egy kicsit túl vastag, meg nem is nagyon érdekelt, kábé egy hete volt nálam amikor leöntöttem véletlen, hálistennek csak vízzel, de a papírborítónak így is annyi, meg kicsit megpuhult a keménytok, hát rebegve meséltem neki mi történt, hogy kifizetem, veszek neki egy újat, mondta hogy nem probléma, egyáltalán, csak olvassam el, szóval kicsit bűntudatból kezdtem el, hogy ha már tönkretettem akkor már olvassam is el. aztán végigolvastam, amit nem vártam, hisz a marci gyerek könyvét letettem a felénél (ejj az sok hülye filozofálgatás kit érdekel?), és nem mondom hogy szar, de nem is jó, persze, emlékeket idéz meg helyeket meg mittomén, de erre is épít leginkább, a csajozásait sokszor élveztem, sokszor együttéreztem, sokszor húztam a számat, végülis minden reménytelennek tűnő intelligens egyedülálló skac leírhatná bolyongásait, kiadhatná a naplóját, de nem teszik, bár most erős az ilyen trend
szóval elolvastam, szerbusz tamás, sok sikert a továbbiakban (a táblázatos rész mér kellett?????)