Malícia Creative Commons License 2003.09.02 0 0 5
Magam is kedvelem az OTP-t. Egy éve történt, hogy egy Andrássy úti automata beszedte tőlem is, azt se pénz, se kártya. Ez este volt, másnap reggel érdeklődtem róla a számlavezető fióknál, ahol közölték, hogy érdeklődjek az adott automata melletti fiókban, mert ők csak 2 nap múlva tudnak róla mondani valamit. Itt még játszott néhány telefon és személyes megjelenés az OTP fiókjában. Nem lett meg a kártyám. És alaposan ki lettem oktatva, hogy valószínüleg sérült volt (aznap használtam már), és várhattam volna igazán 10-15 percet, hátha kiadja. Így valaki másnak adta ki. Szerencsére nem tünt el pénz a kártyámról. A sérült kártyadumához ragaszkodtak, és ki kellett fizetnem az új kártya díját.
Most június végén valóban megsérült, cserét kértem. 2 hét mulva, utazás előtt lett kész, bementem érte. Sajnos nem dombornyomásost készítettek véletlenül, hanem electront. Viszont levonták a dombornyomásos árát a számlámról. Közöltem, hogy utazom, dombornyomásosra van szükségem, sürgösséggel kérem az ő költségükre. Tényleg kész lett, viszont simán levonták a sürgősségi árat. Zseniálisak.
Előzmény: Zééé. (4)