KarnEvil Creative Commons License 2003.09.02 0 0 topiknyitó
Bocs, hogy teleszemeteltem a Cubase SX topicot, gondoltam inkább nyitok egy újat, mert a dolog még durvább, mint gondoltam.
Ha eddig még valaki nem röhögte magát halálra, akkor íme:
Miután a szakember "optimalizálta" a gépemet, az említett problémák mellett még valamit észrevettem. A Cubase-ben sehol nem láttam a kártya MIDI be/kimeneteit. Miután elhatároztam, hogy újratelepítek mindent, kinyitottam a házat és megláttam... A kártya MIDI interfésze külön hátlapra van kivezetve. Ez a kártyán nem a helyére volt kötve, hanem a SyncBus szinkronjel- csatlakozóra... Ennyit arról, hogy a Szakember már több tucat Marc X-et installált...

Egyébként le a kalappal a Marian support előtt, múlt héten írtam nekik a pattogást és már ki is adtak egy driver-frissítést, ami szépen megszüntette azt. Sajnos azonban még így sem jó, a kártya ASIO része nekem teljesen használhatatlan. A default 800-as puffermérettel (kb. 18ms) próbáltam ki, de még így is teljesen instabil. Elég, ha csak bekapcsolom a keverőt, a lejátszás teljesen recsegős lesz.
András tanácsára írtam PP-nek egy udvarias levelet, megírtam a Mariannak is mindent (még udvariasabban), aztán meglátjuk mi lesz :)