cucu Creative Commons License 1999.05.03 0 0 114
Helo.
Mike,
biztosan nekem akartál válaszolni? Nincs itt valami zavar? Szerintem ugyanis jó nagy van, mert semmi olyat nem írta, de még nem is gondoltam, amitől leneonácizhatnál.

stevie wonder,
a szerbekről azoktól az emberektől hallottam lesúlytó véleményt, akik koruknál fogva résztvettek valamelyik csetepatéban. (I.-II. világháború, 50-es évek) Tehát nem a sulineten olvastam, bár egyszer majd ellátogatok oda is.
Hallottam olyan vélekedést szerb oldalról, miszerint a Balaton még szerb terület kell legyen, az őket illeti meg.
Amint az előző írásomból kivehetted, nem érthetek egyet olyan katonai akcióval, amely polgári áldozatokat szed!! Ugyanakkor Milosevics/Arkan szabadcsapatait likvidálni kell, mert köztörvényes bűncselekményeket követnek el az albán lakosság ellen!! Vagy nem jól tudom? Nyilvánvaló, hogy a szárazföldi beavatkozást meg kell előzze egy alapos légi-előkészítés azért, hogy minél kevesebb NATO-katona haljon meg. Ez részemről nyilván ellentmondás. Ez azért van, mert egyszerre próbálok mindkét fél fejével gondolkodni.
Amit az albánokról írtam, -hogy szaporák- csak teoretikus felvetésnek szántam; nagyon sajnálom ami velük történik! Nincs rondább dolog annál, amikor erőszakot alkalmaz egyik ember a másik iránt!! (Remélem ezért nem náciztok majd le)
Stevie, nekem mindegy hogy honnan származol, ameddig nem törsz a létemre!!

Bocs, hogy kapkodva írok, de sietnem kell és nem akartam estére hagyni a választ.
Helo.