xgaddalf Creative Commons License 1999.05.03 0 0 112
"ne vedd a szivedre, nem akartalak megbantani"
Ok. Hasznalj mas stilust. Kb. annyit tudsz rolam, mint en rolad, azaz 0-t. Es egy-ket beszolas alapjan nem hiszem, hogy meg tudod itelni, hogy honnet jonnek az informacioim, es mennyire megalapozottak.(ebben az esetben nem sikerult) Igy viszont semmi alapod sincs fikazni masokat, illetve a velemenyuket.

"Nekem annyival nagyobb a ralatasom a temara, hogy egy olyan intezmenybol irok, ahol meglehetosen sok kozvetlen tapasztalatot lehet szerezni a Balkanrol."
En is + meg nemi rokoni kapcsolat. Eleg ennyi?
Ok. Nem ertek a politikahoz tul jol, de ez az egesz orulet sokkal jobban erinti az atlagnepet, mint a politikusokat. Hulye mondat, remelem erted, hogy mire gondolok.
Az emberek kint igenis felnek. A kinti magyarok meg mar nem csak a bombazastol, hanem a sajat szomszedjatol felnek. Mielott valaki belekotne: Az a YU magyar csalad, akivel beszeltem, eleg ellenseges legkort tapasztal
egy ideje ami osszefuggesben all magyar mivoltukkal valamint Magyarorszag NATO tagsagaval es a NATO tamadasaval, es _allitasuk szerint_ a tobbiek is igy ereznek. Remelem pontosan fejeztem ki magam.

Udv!

Előzmény: stevie wonder (93)