izmiri Creative Commons License 2003.08.30 0 0 1229
sziasztok
mi is az egyik szomszéd leszünk :)
paraméterek: E-A-3-2

köszönöm először is szucsati áldozatos munkáját, és a fényképeket, így elrakhatom én is az utókornak a folyamatot a lakásunk épüléséről :) további kitartást !

mi túl vagyunk a kivitelezővel történő első (tevrajzok átadása) és második (igéynek bejelentése) beszélgetésen
szeptember 8-án megyünk arra a megbezsélésre, ahol árajánlatot adnak a változtatásokra

szomorúan olvastam néhányatok tapasztalatait az árakra, tervezésre vonatkozóan. valaki írta, hoyg egy dugóért nem fog annyit fizetni. nos mi is így vagyunk ezzel. ha úyg lesz, ahogyan mondjátok, biztosan lesz olyan dolog, amiről lemondok a pénz miatt
pedig tudom, ezt a lakást nem kevés évre készítjük magunknak a kivitelezők segítségével, ezért jó lenne, ha mindenben az igéyneinknek felelne meg
így is elég nehéz: laikusként nehéz eldönteni egy csomó dolgot

sokat beszéltetek a konyhabútorról. nos, én azt nagyon szuperül megterveztem papíron. azt mondták az értékesítők, bármiylen elképzelést kiviteleznek. viszont az általatok írtak aggodalmat keltettek bennem. pedig anygon beleéltem magam abba, amit elképzeltem.

mikor mi voltunk, a következpőkre tettek ígéretet, de nem tudunk semmilyen anyagi vonzatról, mert árképzés alatt van:
1. lesz központi légkondi, mely választható
2. lesz táv hőszabályozó, mert valaki felvetette azt igényt a lakók közül, és jó ötletnek tartják
3. elgondolkodnak az intenetes lehetőségeken, nekünk most is UPC van, mivel maradunk a kerületben, mi tovább szeretnénk vinni, és gondolom a kábeltévé is a UPC lesz, mivel úgy tudom a XIII. teljesen az övék
4. nekünk lenne parabola igényünk is, merta férjem külföldi, és ő ragaszkodik egy műholdhoz, ahonann az ő csatornái jönnek, és ígérték megvizsgálják hová lehet felszerelni
5. mi is sarokkádat szeretnénk - ahogyan itt többen már említették - és még mutattak is képet, ami estleg válaszható lenne, mely falba épített zuhanypanel, és zuhanyfal egyben egy káddal, melyet sarokra fordítva is be lehet építeni, befalazva

szóval egyenlőre ennyi. még nem láttam burkolatokat ilyesmit, de már roppant kíváncsi vagyok :)