Szia Sartibeach!
Koszike a kajalda tippeket!!!
Oda mindenkeppen bemegyunk, de ahogy ismerem magunkat meg egy jo par helyre is beulunk:)
Fakultativ programra nem megyunk, ugyanis kb eddig 15x voltam Gorogorszagban es mindent lattam amit erdemes(Az Athos kolostorokat is-de csak messzirol, mert bemenni nem szabad:(), a Meteoraknal eddig 3x voltam.
A "kalozhajo" programrol pedig nincs mit mondanom: lakatlan sziget helyett elvisznek egy partszakaszra, ott kiszornak es sutnek nekunk halat+nyomatjak az ouzot, ami ritka sz....r:)
Egyszer kiprobaltam vagy 10 eve Paralian...hat nem vonz:)
En nagyon regota jarom Gorogorszagot es szerintem nem erdemes irodaknak kiadni fakultativ programokra penzt. TOmegkozlekedessel(tavolsagi busz)+kismotorral mindent be lehet jarni egyedül is, csak fillerekert es nem kell 30 Eurokat fizetni:) Annyiert inkabb mocit berlek:)
Csuszdaparkba meg nem megyek....az van itthon is:)
Gorog est: ha ram hallgatsz nem mesz:) Jovore sem:) Adnak vacsit es vagy 3 nepi oltozetbe oltozott pasi eload par gorog tancot. Ami szep es jo, de nem er meg 30 eurot. Inkabb ismerkedjetek igazi gorog emberekkel, uljetek be ettermekbe, akar csak egy hideg sorre, vagy egyeb italra, eljetek a mindennapjaikat, beszelgessetek veluk, allitsatok magatokat pont olyan nyugisra, mint ok maguk: allitom sokkal feledhetetlenebb elmeny lesz a mint a turistaknak szervezett "MU GOROG" est. Persze ez csak az en velemenyem. Amugy minden gorog telepulesen ez egy allando fakultativ program es mindenhol ugyanolyan...
Persze ha szigetekre visznek hajoval, akkor menthetelenul be kell fizetni fakultativ programra, de az meg is eri:) Attol tartok viszont, hogy Sartitol messze van mindenfajta sziget:)
Errol jut eszembe: van olyan busz+kompjarat, ahonnet meg lehet kozeliteni Thassost? Oda szivesen atmennek 2-3 napra... Mellesleg merre van a buszvegallomas(ha van ilyen)?
Amit lehet, hogy megeresztek, az egy buvarkodas...nagyon szeretnek mar egyszer palackkal merulni...van valami tippetek? Hova erdemes menni ezzel kapcsolatban?
Lakatlan obol infot tovabbra is varok !!!
Mar pakolom a borondot!!:)))