KOSZONOM, KOSZONOM, KOSZONOM ES MEG EGYSZER KOSZONOM!!!:)
Nagyon aranyosak vagytok valamennyien:)
A Kosmas felol tehat megnyugodtam:) Amugy mi is az Apollon travellel megyunk, csak viszonteladon keresztul. De jo lenne ha latnank a tengert a teraszroooool:) azt ugyanis imadom...reggel ugy inni az elso kavet, hogy kozben bamulom a tengert:) Tavaly makunk volt es olyan apartmanban voltunk(Kalamatan:). Vagy 20 meterre a tengertol:) Meg a hullamokat is hallottuk ejszaka ahogy mossak a partot:)
Rovarirtot azert viszek....egyetlen szunyog is tonkretehet egy ejszakat:( Persze csak szukseg eseten hasznalom.
Kajat nem terveztem, hogy viszek. En Gorogorszagba rendszerint csak kavet, edesket es fel tonna kefirt viszek. Ez utobbit azert, mert imadom es Gorogorszagban nincs:( Mint ahogy tejfol se. Minden mast venni szoktunk. Fozni egyaltalan nem szoktunk(nem azert megyek le nyaralni a fene egye meg:)
Aki azert megy le, hogy egyen, annak ugy kell:) Amikor nagyon ehesek vagyunk mar, akkor beulunk egy etterembe es felfaljuk a tengeri herkentyuket:) A velemenyeket a kulonbozo ettermekrol kicopyztam innen, ugyhogy remelem jokat valasztunk majd.
Tenyleg sokat segitettetek! Ha barkinek barmi info kell majd Kalamatarol, Kamena vourlarol, Paraliarol, Eviarol, Tolorol+altalaban a latnivalokrol nevezetessegekrol az orszagban csak nekem irjon:) Mindenhol voltam mar ezerszer:)
Ettermi infokat tanulmanyoztam!
Itt valahol olvastam, hogy valaki egy rosszabb etteremben olyan octopust kapott, amelyiknek harom laba volt....na ezen egy orat rohogtem:)
Mar teljesen be vagyok zsongva.
A baratnommel kapcsolatban igazam volt. Tegnap este vettem vallatora es bevallotta, hogy izeeeee....hat igen....volt egy pasi tavaly...ize....
EZEK A NŐK!!!!!
:)
Yourbf: A Regina touristtal megyunk, de ok viszonteladok es az Apollon travel utjait(is), ertekesitik. (a szerzodesben Apollon travel all).
Busszal megyunk.
Sartibeach: persze, hogy megadom Sassosnak a cimet! Meg amit uzentel azt is!....Tovabbi engedmenyekre szamitva:)))))))
Arrol meg mindig nem irt egyikotok se, hogy merre erdemes indulni a mocival ha elhagyatott obloket akarunk. A Narancspartot lejegyeztem hol van, de az nem elhagyatott....sot...
Nekem olyan kene ahol kozel s tavol nincs lakott telepules. Raadasul nem is egy:) Minden nap mashova mennenk fürödni!!