Ezt a virágboltos,pénztárcás dolgot ismerem.Ugyanebben a betegségben "szenvedek":-)))
Viszont van egy jo modszerem.Ha,van,akkor kiválasztom a legcsunyácskábbat,egy kedves mosoly a kasszánál,majd közlöm,hogy ezt a nyurgát féláron elviszem.Többnyire odaadják,mert rajtam kivül ugyse kéne a kutyának sem,de találkoztam már szöröstalpu eladokkal is.Az egyik pl. beszolt egy ilyet,hogy neki bizony a 20Euronál olcsobb növény csak egy saláta.Čn meg mondtam neki,hogy pályát tévesztett,mert ilyen hozzáállással inkább egy hentesboltban lenne a helye.Paraszt volt a drága,nem tehetett rola.De a lényeg,hogy utána otthon a fáláron beszerzett virágot szépen rendbe lehet hozni,és a fö,hogy végre ilyenem is van!!!!:-))Ha meg tönkremegy minden ápolás ellenére,akkor ugyanugy tönkrement volna a drága is,de igy legalább nem üt meg a guta,hogy megint mennyi pénzt dobtam ki az ablakon.:-)))))
Nem hiszem,hogy orvosi eset lennél,max. (virág) függö,de ez a függöség még nem ártott meg senkinek.Čn legalábbis még élek:-DDDDDDD
Pussz:Sol