Tóthika
2003.08.29
|
|
0 0
501
|
Nem elég, hogy nem ismerjük a saját nemzeti konyhánkat, még büszkék is vagyunk erre, ráadásul ezerrel fikázzuk azt, amiről gőzünk sincs. Elég szégyen, de "magyarspecifikus". Miért csodálkozunk, hogy a külföld a csikóssal meg a gulyással azonosít minket, mikor mi se tudunk többet magunkról? :-(((
Nézz meg néhány régebbi magyar szakácskönyvet, talán fogalmat alkotsz az igazi magyar konyháról. Persze csak ha ráérsz lemászni a magas lóról. A bor meg ízlés kérdése, bár szerintem aki itthon nem talál egy kedvére való fajtát sem, az egyrészt akkora sznob, hogy be se fér az ajtón, másrészt köze nincs a borokhoz. (Most hagyjuk ki a tablettából gyártott műtrágyalét.)
|
Előzmény: H_G (497)
|
|