Atteeharp Creative Commons License 2003.08.29 0 0 153
A véleményem:
Harmonika tömegtermék, nem úgy készül mint egy gitár... Ezért van az, hogy ugyanaz a típus sem bírja ugyanolyan sokáig a strapát. Szerintem gyárilag "hibásan" rakták össze, lehet hogy el volt csúszva, az is lehet, hogy be volt valami pici kis nemtommi szorulva a lamella egyik oldalánál.
Szerintem mind a kettő közrejátszhatott, az igazgatás is, meg az is hogy használtad, elvégre a levegő is tereli valamelyest a nyelvet.
Erröl egyébként megoszlanak a vélemények, hogy be kell-e járatni. Sokak szerint igen, szerintem egy nap elég neki, de ez természetesen emberfüggő, elvégre mindenki másképp fújja-szívja, mert annyi tényező befolyásolja ezt az egészet. Torok, száj, nyelv, fogak, alkat, tüdő, minden.

A másik dolog, meg biztos te is fejlődtél, és egyre helyesebben kezeled a hangszert.

Szóval megint azt mondom, hogy mindkettő.(szerintem)

Egyébként egyszer majdnem rámsóztak akciós áron egy hangszert. Mondom, azért szeretném kipróbálni, hogy működik-e. "jó, de előbb fizesse ki", optimistán kifizetem, négyes szívott úgy csörgött, mint az állat. Mondom a faszinak ez nem OK, ez meg ez a gond vele. Azt mondja, szerinte működik, ez annyi csak, hogy ő olcsóbban agyja, olyan mintha egy Trabant áráért adna egy Mercédeszt.
Aztán addig téptem a számat, míg vissza nem adta a lóvém, elvégre nem szokásom kidobni majdnem 5e pénzt...

Erről amúgy vélemény? Vagy egyéb hasonló tapasztalat? Szóval be lehet fürödni vásárláskor....

Egyébként cSABA kiket hallgatsz, ha nem vagyok indiszkrét? Hátha mondasz valami új májert nekem.

Azt az A-sat meg szedd szét, és egy papírt húzz végig a lamella alatt, hátha kosz van benne, valamit tartsd lámpa elé, vagy napfénynek, hogy olyan-e mint a többi.

Udv
Attee

Előzmény: cSABA (152)