Szia Yourbf:)
Koszi szepen a jokivansagokat:) Sartira azert esett epp most a valasztas, mert egy baratnom, akivel most utazom, csak oda volt hajlando menni es kesz:) Mashol nem is volt meg Gorogorszagban, csak Sartiban egyszer. En hiaba probaltam ravenni arra, hogy masfele menjunk(szo szerint nem latott meg semmit az orszagbol Sartin kivul), o hajthatatlan. Ha ram hallgacc, sztem valami pasi van a dologban, csak nem vallja be:)
En szivem szerint delre mentem volna ismet, vagy valamelyik szigetre, mert szeptemberben, eszakon mar eleg kiszamithatatlan az idojaras, de o maniakusan kitartott Sarti mellett:) En meg vegulis ott meg tenyleg nem voltam, gondoltam annyi baj legyen:)
Amugy mas: barki barmit tud a KOSMAS apartmanhazrol? Azt tudom, hogy 1 eve epult es megneztem a Sartis honlapon leledzo terkepen(a part mellett fekszik), de nem tudom milyen a felszereltsege(nem szandekszom 16 napra labosokat meg ilyesmit vinni:). Azert kerdem, mert egyszer megjartuk es csak kiskanalat+1 kest vittunk(ezekbol az apartmanokban mindig hiany van:) es kiderult, hogy a legkisebb vizmelegitesre(kavenak), alkalmas edeny, egy 20l urtartalmu labos volt....izgalmasan teltek a reggelek, mikor abban melegitettuk a kavenak valot:)
Fozni nem ohajtok(nem azert megyek ki), de azert kivancsi vagyok milyen az alapfelszereltseg.
Megint mas: szunyog van? Mindenfele jartam mar Gorogorszagban, volt ahol egyaltalan nem volt, volt ahol tomegevel. Sarti melyik csoporthoz tartozik?:)
Mas: meg mindig nem kaptam valaszt arra a kerdesemre, hogy merre menjek, hogy elhagyatott obloket talaljak?
Csonakot vigyek le?? Vannak olyan oblok a kozelben, amelyeket csak csonakon lehet megkozeliteni? Bar gondolom vizibicot is lehet berelni.(amugy mennyibe kerul a vizibico/ora? Van valakinek errol infoja?:)
Sassost es a motorjait is meglatogatjuk, a noi magazinokat mar keszitjuk a felesegenek:)
Merre menjunk felfedezoutra mocival??? Tenyleg nem kell a robogokhoz nemzetkozi jogsi?? Ugyanis tavaly Kalamatan kertek tolunk:(
Na jol elarasztottalak kerdesekkel titeket:)))
Elore is koszi a valaszokat:)