yourbf Creative Commons License 2003.08.28 0 0 549
Szia Utitars!

Köszönöm a kis beszámolót! Elhiszem, hogy beleszerettél Görögországba. Gyönyörű hely. Sajnos én még nem jártam ott, de már így látatlanban is imádom! Nagyon szeretnék egyszer kijutni oda. Nem kívánkozok luxus helyre, inkább valami egyszerűbbet szeretnék. Sarti az álmom! Egyszerű hely, de gyönyörű! Rengeteg csodálatos képet láttam róla, a hihetetlen élménybeszámolókról nem is beszélve.
Hogyhogy csak most esett a választásotok Sartira? Illetve mi adta az ötletet, hogy most oda menjetek? És melyik irodával mentek?
Sajnos én még nem tudok beszámolni semmiféle külföldi utamról, mert különböző okok miatt még nem jött össze eddig. De rengeteget tudok már arról, hogy hogyan mennek a dolgok. Az én Legjobb Barátom rengeteget mesél nekem a nyaralásukról, ezért már nagyon tájékozott vagyok ebben a témában.
Szóval, ha még tényleg nem voltatok Sartiban, akkor a Barátom nevében is ajánlom Nektek Sartit! Biztos nem fogtok csalódni!
Akkor előre is jó utat kívánunk (én és azt hiszem Legjobb Barátom nevében is mondhatom)! Érezzétek jól magatokat!

Üdv.: MBF-nek!!! :)

Előzmény: utitars (546)