Azt a rohadt,ez a sok széria kikészít és a határidő,úgy útálom, az elmúlt 34órából 29-et dolgoztam,tegnap este mentem és most jöttem haza egész éjjel egész nappal csináltuk,de mégsem elég, már a kezeim sem érzem,de sok van már hátra hála az égnek és szombat estére minden kész lesz(késznek kell lennie),igen Rferi ez csak úgymond idénymunka egyszer ránkzúdul sok meló amit pár nap alatt kell teljesíteni,de a fizetség 8s-ként 1Ft,tehát elég jó,de már fekszek is mert 6-ra már nyomatni kell az anyagot,na de elég ennyi a munkából másnak is van biztos ilyen kemény napjai vagy hetei,csak nekem elég szokatlan,de ezt nem is lehet megszokni szerintem,mert ez már nem szakma hanem pokol!
Tozatu!Az anticiklonok meglesznek anélkül is azok mindig megvannak nélkülem is,de péntek éjjel szombat virradóra mondanak valamit,de már megint csak azt látom,hogy az egész é-ra kerül ki minket,nem nyúlim majd be jól Mo-ra főleg nem jön le Szegedig!A modellek se jeleznek semmi nagyobb csapadékot d,dk Mo-ra!!:((Megőrülök egyszer,azt majd ami kisül belőle,lehet megint mi kapjuk a nagyobb csapadékot kitudja.Ja és egyébként ma 6:30 körül volt egy zápor,kb 0.5mm eshetett,ahhoz képest hogy derült eget ígértek...
Rferi!Szépen lassan gyűjtök,mert venni akarok egy ws2305-ös meteorológiai állomást,de 200ezer Ft körül van és addig meg még kell dolgozni rendesen,vagy szándékozom a gépet is fejleszteni,vagy egy digitális légnyomásmérőn gondolkodom,meg egy min-max T,Rh-t is mérő hőmérőn,mert elromlott ami nekem van,már egy ideje azt se tudom,hogy mennyi a T max vagy min,és sorolhatnám,hogy mennyi mindent lehetne venni ami hasznos lehet nekem a meteorológiához,csak pénz legyen.
Jó éjt!