v__tibor Creative Commons License 2003.08.28 0 0 3917
Távol áll tőlem a személyeskedés, de ez az írás szerintem az egoizmus magasabb csúcsait súrolja. Megfellebbezhetetlen axiómaként kimondani valamit olyan területről, ami abszolút a szubjektív megítélés karegóriájába tartozik ... ráadásul a teljesség igénye nélkül, olyan arcméretekre utal, ami stítusosan mondva a Thaliánál nagyobb kategóriájú limuzinok csomagtartójához sem illeszkedik paramétereiben. A Th. legnagyobb hibájaként említett hátsó "hozzáhegesztés" a nem említett konszern köréhez tartozó "dupcsekéknál" is alkalmazott módszer eléggé vitatható eredménnyel. A széles "C" oszlop pedig sok más márkára (nagyobbnak mondottakra is) jellemző.
Az ilyen felmérés(?) eredményeit magukévá tevők köréből kerülnek ki olyanok (tisztelet a kivételnek), akik azt tartják: "Na, ez igen, ez autó, ez ...!" De az, hogy esetleg szétesik alatta, és 100-on megeszik 25 lityit benyából (meg kenőolajból is), az nem érdekes, csak hogy milyen tipus van a feneke alatt.
Mégegyszer: nem a személlyel, hanem a hozzáállással van gondom ... s ahogy Te, úgy én is csak úgy mérges lettem kicsit.
De a józan racionalitás széles kis honunkban szerencsére erősen jellemző, ezt bizonyítják az eladási adatok is.
Előzmény: tefi (3914)