kiscipő
2003.08.26
|
|
0 0
683
|
Hát...valójában 10 napos volt az autó, amikor elindultunk, indulás előtt még megcsináltattam az ingyenes átvizsgálást (1000 km-nél). Az autóval nagyon elégedettek vagyunk, a 16V motorral megy, mint a golyó. A fogyasztás 8,5 volt a legelső tankolásnál, aztán folyamatosan csökkent, a "külföldön jobban félek a rendőrtől, ezért betartom a szabályokat" üzemmódnál 6,6-7,0 volt a fogyasztás, klímával, de autópálya és városi dugó nélkül. Most tapasztaltam meg először, hogy tényleg érzékeny az oldalszélre, autópályán néha bizony nagyon kellett figyelni, ha teherautót előztem. És úgy tűnt, hogy a Lanossal összehasonlítva sokkal direktebb a kormányzás, szinte holtjáték nélküli (kis feleségemmel össze is vesztünk azon, hogy miért rángatja jobbra-balra a kormányt, gyakran túlkorrigálta magát). Ha nagy gázzal gyorsítok, úgy 3000-es fordulatnál mintha lenne egy tizedmásodperces megtorpanás, gondolom, állítja a gyújtást, de nem zavaró. Nekem ötajtós Kalos van, ennek csinos kis seggét megnézték Csehországban és Ausztriában is. Egyébként ezekben az országokban egyetlen Kalossal találkoztam, német rendszámú volt. |
Előzmény: Négyesi (682)
|
|