DonQHote Creative Commons License 2003.08.26 0 0 7217
OFF
Kedves vurugya!

Nem tudom mivel érdemeltem ki a feddésedet, de azért ha rámkeresnél ebben a topikban, akadhatnál néhány hozzászólásomra. Így láthattad volna, hogy jól tudom a kecskésítés szabályait és nem is egy saját poénnal jelentkeztem itt. Volt közöttük többszörös (pék marok bárkában/barok(k) kép márkában), többsoros is (f..sz Ári, szafári, fa szári), sőt több idegennyelvű példa is (Let It Be/bet it Lee). Nem hiszem tehát, hogy újnak minősülnék. Nem írok olyan gyakran, ez tény.

Az ominózus hozzászólásom OFF volt, amit jeleztem is, talán elsiklottál felette. Ráadásul a fő témája éppen az volt, hogyan kerülheti el az ember, hogy lopósnak minősítsék, pl. Te, ha egyszer semmi esélyem arra, hogy az általam kitalálni vélt kecskét leellenőrizzem.
Majd 7200 bejegyzés van itt, ugye Te sem gondolod, hogy mielőtt beír valaki egyet, elolvassa mind a 7200-at.
A Mártamásé beírása csupán lényegtelen kérdés volt, ami egyszerűen a témához kötött.
Örülnék, ha megmondanád, hogyan lehet áttekinteni a topikot Index részletes szövegkereső nélkül.

DonQ*
ON

Előzmény: vurugya (7207)