szilas
1999.05.02
|
|
0 0
80
|
Kedves gavrilo!
Meg elolvastam a leveld, de sajnos mar nem volt idom valaszolni ra. Szoval szerintem igenis szukseges es jo ez a topic, es jobb lett volna ha az elso hozzaszolasodban nem fikazva megemlited a Vajdasagi Szerb, Nemet es egyeb nemzetisegek ugyanúgy artatlanul szenvednek mint a Magyarok. Ezzel szerintem mindenki egyetertett volna, de az anyanemzetnek akkor is kotelessege gondoskodni a kulfoldon elo kisebbsegekrol.
A Magyarorszagi es altalaban a Magyar nacionalizmusrol meg annyit, bar lehet, hogy ez off topic, hogy Magyarorszagon nincs etnikai tisztogatas es eroszakos betelepites a nemzetisegi regiokban, Szerbiaban es Romaniaban van, Magyarorszagon nincs Nagy-Magyarorszag part Romaniaban van Nagy-Romania, felleos Magyar politikus meg reszegen sem mondta, hogy tankkal megyunk Pozsonyt lerombolni, viszont Szlovak mar emlitette Budapestet ilyen ertelemben! Szoval jo lenne ha mas nemzetek is komolyan vennek ezt a minden ember egyenlo dolgot es nem torekednenek az ott elo Magyarok eltuntetesere. En a Trianon altal letrehozott es gerjesztett nemzetisegi problemakra a kovetkezo harom lehetseges megoldast latom :nepszavas utjan autonomia, fuggetlenseg esetleg Magyarorszaghoz valo csatlakozas. Kulonben el fog tunni az osszes hatarontuli Magyar kisebbseg.
Bocs ha hosszu voltam |
Előzmény: gavrilo (71)
|
|