Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2003.08.25 0 0 256
Üdv!
Kénytelen vagyok legalább kiírni magamból azt a határtalan dühöt, amit most érzek, főleg a tehetetlenség miatt.
Kezdődik a dolog ott, hogy albérletben lakom, ahol adott egy analóg vonalas telcsi. Múlt hét hétfőjén végre bekötötték az isdn-t matávék (mini méretű bt.-m részére igényeltem), tehát már két vonal is volt ezen címen. Csakhogy, hiába adtam meg azon a hétfőn az 1212-n, hogy melyik díjcsomagot kérem az új isdn-hez – bár állítólag 24-48 órán belül aktiválódik – ez valamiért a mai napig nem történt meg. De ez még hagyján, gondoltam, addig használom a régit, csak nem vagyok olyan hülye, hogy a bázis csomag csillagászati áraival telefonáljak.
Csakhogy a múlt héten pénteken érkezett egy számla a régi számra (kb. 80 E), ami teljesen jogos, de a befizetési határideje szept. 7. Gondoltam megint, hogy ok, addigra be is fogom majd fizetni. Igen ám, de a hétvégén, amikor hívni akartam egy ismerősöm, már az a géphang fogadott, hogy tartozásom van, csak segélyhívót hívhatok....
Kérdezem én, miért? Ha a határidő még messze nem járt le??
Persze, most hülye birka módjára beszélhetek aranyárban az új vonalról, már ha nem üt meg a guta mindjárt. De azt hiszem meg fog. Azon már túl vagyok, hogy az 1212-t felesleges hívni, mert mindenki síkhülye (bocs). Tudom, hogy "mindent a számítógépes rendszerre lehet kenni". Már befizettem egy rakás pénzt, de használni mikor fogom tudni a vonalaimat??

Bocs a bő léért, megyek kötelet keresni.

JDE voltam.